Elke werkdag bereikbaar van 9u tot 17u

RelaxZine

De sandwichgeneratie is een term die gebruikt wordt om de groep mensen te beschrijven die zich bevinden tussen twee generaties die hun zorg of aandacht vragen. Dit kan gaan om de kinderen, de ouders of grootouders. Deze mensen hebben de zorgtaak voor zowel de opkomende generatie als de oudere generatie, waardoor ze vaak overspannen raken en het...

Als het van de overheid afhangt We gaan met z'n allen langer moeten werken. Een studie van Securex toont aan dat de gemiddelde Belg wel langer wil werken, maar dit gewoonweg niet aankan.

Heb je al gehoord van de parasympathicus? De parasympathicus is dit deel van het zenuwstelsel dat ervoor zorgt dat je lichaam na inspanning of spanning regenereert, ontspant en herstelt. Belangrijk genoeg dus om er even wat aandacht aan te schenken!

We leven in een wereld vol prikkels. Thuis, op het werk, continue krijgen we via verschillende kanalen een overdosis aan informatie of geluid dat onze aandacht opeist. En zonder dat we het beseffen, werkt dit verslavend. Hoe vaak betrap je er jezelf op dat je de radio aanzet als het stil is?