Elke werkdag bereikbaar van 9u tot 17u

Aanbod bedrijfsmassages

Stoelmassage

Stoelmassage is een zeer toegankelijke en ontspannende massage, die wordt uitgeoefend op een speciaal ontwikkelde stoel. Er wordt vooral gewerkt op de meest voorkomende klachten zoals spanning in de rug en de nek. Maar ook de armen, de handen en het hoofd worden onder handen genomen. Een stoelmassage duurt 15 à 20 minuten, ideaal voor een korte maar efficiënte break op het werk. Na een massage op het werk, voel je onmiddellijk het effect van de massage. Niet alleen je lichaam is ontspannen maar ook in je hoofd voelt veel lichter aan zodat je weer herbronnen aan de slag kan.

Shiatsu Break

Deze massage@work wordt uitgevoerd op de massagetafel. De massagetherapeut werkt vooral op de energiebanen en bepaalde drukpunten in het lichaam. Deze massage stimuleert de zelfgenezende kracht in het lichaam en werkt zeer ontspannend. Ideaal dus voor mensen die last hebben van stress, slapeloosheid, hartkloppingen, stramheid en allerlei spanningen. Eindigend met een korte gezichts- en hoofdmassage geeft deze Shiatsu Break u van kop tot teen een gevoel van zalige ontspanning.

Penseelmassage

Penseelmassage is een ontspannende massage welke wordt uitgevoerd met 2 penselen van eekhoorn- of marterhaar. Door middel van langzame, vloeiende penseelstreken over gelaat, decolleté ontstaat een ontspannend effect. Dit moet worden toegeschreven aan de prikkeling van de zenuwuiteinden en tastcellen in de huid en (dons)haren. Naast een natuurlijk "facelift" effect, kom je ook geestelijk volledig tot rust. Penseelmassage geschikt voor iedereen en een heel bijzondere ervaring!


  • Happy Feet Experience

We starten met een uniek en zintuigenprikkelende "blote voeten parcours! Na deze leuke ervaring krijgen de voeten nog een extra verwenbeurt en krijg je een deugddoende voetreflexmassage. Reflexologie is gebaseerd op het concept dat alle delen van het lichaam verbonden zijn door energiebanen die eindigen in de voeten, de handen en het hoofd. Een reflexmassage is ontspannend en leidt tot een algemeen gevoel van welzijn. (ook als workshop te organiseren)

  • Japanse nek -en aangezichtsmassage

Tijdens een Japanse nek- en aangezichtsmassage gebruiken we zachte massagetechnieken. De relax coach maakt hiermee gespannen nekspieren los, stimuleert de bloedsomloop in het aangezicht en het achterhoofd. Via de vele acupunctuurpunten en meridianen die in het aangezicht en over de schedel lopen wordt het volledige lichaam onrechtstreeks beïnvloed, Tijdens een Japanse nek -en aangezichtsmassage, geniet u van een weldadige, koesterende massage.

  • Color Massage

Deze revitaliserende massage wordt uitgevoerd op de massagetafel met een 2origin infrarood deken in combinatie met kleurentherapie en aangepaste muziek. Chromotherapie of kleurentherapie is een remedie die kleuren en licht gebruikt om de energiebalans te herstellen en klachten te verhelpen. De warmte van het infrarood deken geeft verlichting bij pijnlijke spieren en gewrichten. De color massage is een unieke ervaring voor lichaam en geest!

  • Pulse Massage

Bij deze massage, uitgevoerd op de tafel, maken we gebruik van de Holistic Pulsing techniek. Het pulsen of wiegen van het lichaam op het ritme van de muziek, brengt vanaf het eerste moment het hele lichaam in een stromende, golvende beweging. Door de afwisseling van kleine en grote pulsen, kan een sessie afwisselend een speelse en energieke toch zeer intense en ontspannen ervaring zijn: een ontdekkingsreis door het lichaam.

  • Stretch Massage

Deze massage uitgevoerd op de tafel of mat focust zich op rekoefeningen rondom de nek, schouders, heupgewricht, benen en rug. Langdurig zitten geeft een zeer eenzijdige belasting op het lichaam. De welzijnscoach begeleidt bij het stretchen van uw spieren. Deze vorm van "Personal Stretchen" is zeer effectief, omdat u er zelf ontspannen bij ligt en zich daardoor kan concentreren op de gerekte spier, uw ademhaling en het ontspannen van uw lichaam.

  • Crystal Massage

Deze helende massage wordt uitgevoerd op de massagetafel in combinatie met edelstenen en aangepaste essentiële oliën. De cliënt kiest zelf een edelsteen en olie uit die hij of zij op dat moment het meest aanspreekt.. De massage met de edelstenen samen met de heilzame werking van de essentiële oliën brengt een intense ontspanning teweeg. Een edelsteenmassage niet alleen enorm rustgevend maar geeft ook emotioneel welbehagen en mentaal inzicht!

De bedrijfsmassages worden gegeven op de kledij.

Een sfeerpakket van aangepaste materialen, licht, geuren en muziek dragen bij tot een uniek en "zintuigen prikkelend" ervaringsmoment.