Elke werkdag bereikbaar van 9u tot 17u

Voordelen voor medewerkers en bedrijf

Er zijn verschillende voordelen van massages op het werk:

  1. Vermindert stress: Massages kunnen helpen bij het verlagen van stressniveaus en verbeteren van het mentale welzijn door te ontspannen en de bloedcirculatie te verbeteren.

  2. Verbetert de productiviteit: Massages kunnen bijdragen aan een verbetering van de concentratie en energie, waardoor werknemers meer productief zijn.

  3. Verlicht pijn en spierstijfheid: Massages kunnen helpen bij het verminderen van pijn en spierstijfheid, waardoor werknemers zich comfortabeler voelen en beter kunnen functioneren op het werk.

  4. Bevordert het werk-privé evenwicht: Massages kunnen helpen bij het creëren van een betere balans tussen werk en privé, door werknemers te helpen ontspannen en beter te presteren op het werk.

  5. Verbetert de teamgeest: Massages kunnen een positieve bijdrage leveren aan de werkomgeving door werknemers dichter bij elkaar te brengen en te helpen bij het ontwikkelen van een positieve werkcultuur.

  6. Vermindert ziekteverzuim: Door het verminderen van stress, pijn en spierstijfheid kunnen massages ook helpen bij het verminderen van verzuim en verbeteren van de gezondheid van werknemers op lange termijn.

Ontspannen is een geboorterecht dat we vergeten zijn.